Blogger Template by Blogcrowds

giliran duyung masuk wad

smlm, ari isnin, duyung telah dimasukkan ke wad dan menjalani pembedahan kecil pd tekaknya utk membuang dosa..ehh buang tonsil ler. tu la, aku dh pesan jgn 'tut' tp degil. skrg kn dh kena infections kt tekak. kurang hygiene betul la minah sekor ni. lain kali play safe mcm si fizah tu..hehehe..

apa2 pon dia makin ok. boleh mengumpat mcm biasa. so kira dh baik la kn? apa2 pon, aku mewakili rakan2 lain mengucapkan semoga cepat sembuh n jgn degil nk mkn pedas2 n keras2..(motif keras2??hehehee....)

harap esok ari rabu, ko leh kuar wad. xkn nk lawan aku nyer percutian 3hari 2malam kot? udah2 le tu..g la balik k!


~sakit taww..( suara yg menakutkan mcm nenek dlm citer jgn pandang blkg tu..)~

~sudehh..buat2 tido ek!~

~sakit ke leh gelak2 cmtu?~

~posing2~

4 - comments:

posing mauuttzzzzz nampak.... wakakakakakaka

20 August 2008 at 11:20  

Kurang hygiene ko ckp aku?siot jer....

p/s: Cermin mata dalam kenangan.dah patah... :(

23 August 2008 at 19:21  

cepat sembuh ya kak duyung

24 August 2008 at 07:55  

salam.. tak nak join gath ke...

25 August 2008 at 23:13  

Newer Post Older Post Home